Laat hier je bevindingen achter van onze website, kennel en hondjes.

Commentaren: 6
 • #6

  Patrick en Marianne Booij (vrijdag, 14 oktober 2022 22:14)

  We waren aangenaam verrast door de energie en aandacht die Marian erin stopt om de nieuwe baasjes op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van de opgroeiende puppy,s, verder vonden we de socialisatie heel goed en hebben we kennisgemaakt met andere baasjes op de puppymiddag, kort samen gevat een vrouw met veel kennis heeft van het Fila ras, die er voor gaat om de juiste pup bij het juiste baasje te matchen.

 • #5

  Fred van der Weg (vrijdag, 14 oktober 2022 14:23)

  Uit het nest van 15 Zar X Lara hebben wij een reu gekocht genaamd Protero. Een prachtige reu.
  Wat ons bij bij Marian opviel was de grote liefde voor o.a. honden, de begeleiding bij aankoop en het socialisatietraject die zij met de pups uitvoerde. Een soort speeltuin met o.a. allerlei spullen waarmee de pups met de nieuwe eigenaren in aanraking kunnen komen. Wennen aan een Bench, loopplank speelgoed, knuffels enz. Een wandeling aan het strand met alle pups en ga zo maar door. Al met al in 1 woord geweldig gedaan. Ik heb dit bij andere aankopen van diverse rashonden niet zo ervaren. Een pluim voor deze fokster en haar liefde voor alle dieren.��

 • #4

  Elze (donderdag, 24 februari 2022 11:09)

  Wij hebben Luca Leano Anjo Da Guarda ( Pablo) mogen ophalen om bij ons te komen wonen. We zijn eerst kennis komen maken met een goed en uitgebreid gesprek. Onze Fila uit het asiel was mee. Er is duidelijk uitgelegd wat het karakter van een Fila nog meer kan zijn als dat van Casca. Zij is een zeer zachtaardige Fila. Na de geboorte van Pablo heeft Marian verteld, aan de hand van zijn nog hele jonge karakter dat dit een pittig hondje zou kunnen worden. We hebben hier nog uitgebreid over gesproken. We zijn inderdaad tegen wat karakter eigenschappen aangelopen waar we met raad en daad zijn bijgestaan. Ik heb een hele prettige ervaring met deze Kennel. Erg gast vrij en zelfs na nu 3 jaar nog altijd contact en nog steeds met raad en daad bijgestaan. Het is een op en top Fila mannetje. Ongelofelijk lief naar ons gezin en behoorlijk beschermend.

 • #3

  Annemarie (dinsdag, 15 februari 2022 10:56)

  Onze ervaringen met jullie zijn alleen maar positief. Wij hebben 3 gezonde en blije Anjo honden en zijn daar erg gelukkig mee. Wij kunnen de kennel dan ook aan een ieder van harte aanbevelen. Wij zijn altijd gastvrij ontvangen en hebben nu bijna 3 jaar later nog steeds een goed contact. Wij zijn trots op onze fila kids en zijn blij met Marian in contact te zijn gekomen. Een grote pluim voor Marian en de kennel Anjo da Guarda.

 • #2

  Amber Struijk (dinsdag, 15 februari 2022 10:53)

  Een super leuke pup gekocht. Eerlijk en nieuwsgierig en was eigenlijk al zo goed als zindelijk. Luisterde ook al bijzonder goed voor zo n jong beestje. Er was duidelijk veel aandacht aan besteed. En verder heel leuk om voor de geboorte en erna op de hoogte te worden gehouden via apjes/foto’s en video’s.

  Super blij mee.

  Dank je Marian

 • #1

  Hanneke (dinsdag, 15 februari 2022 10:37)

  Na ons bezoek aan jullie kennel hebben wij een heel goed gevoel overgehouden, we kunnen niet wachten op een pupje uit het volgende nestje