Laat hier je bevindingen achter van onze website, kennel en hondjes.

Commentaren: 4
 • #4

  Elze (donderdag, 24 februari 2022 11:09)

  Wij hebben Luca Leano Anjo Da Guarda ( Pablo) mogen ophalen om bij ons te komen wonen. We zijn eerst kennis komen maken met een goed en uitgebreid gesprek. Onze Fila uit het asiel was mee. Er is duidelijk uitgelegd wat het karakter van een Fila nog meer kan zijn als dat van Casca. Zij is een zeer zachtaardige Fila. Na de geboorte van Pablo heeft Marian verteld, aan de hand van zijn nog hele jonge karakter dat dit een pittig hondje zou kunnen worden. We hebben hier nog uitgebreid over gesproken. We zijn inderdaad tegen wat karakter eigenschappen aangelopen waar we met raad en daad zijn bijgestaan. Ik heb een hele prettige ervaring met deze Kennel. Erg gast vrij en zelfs na nu 3 jaar nog altijd contact en nog steeds met raad en daad bijgestaan. Het is een op en top Fila mannetje. Ongelofelijk lief naar ons gezin en behoorlijk beschermend.

 • #3

  Annemarie (dinsdag, 15 februari 2022 10:56)

  Onze ervaringen met jullie zijn alleen maar positief. Wij hebben 3 gezonde en blije Anjo honden en zijn daar erg gelukkig mee. Wij kunnen de kennel dan ook aan een ieder van harte aanbevelen. Wij zijn altijd gastvrij ontvangen en hebben nu bijna 3 jaar later nog steeds een goed contact. Wij zijn trots op onze fila kids en zijn blij met Marian in contact te zijn gekomen. Een grote pluim voor Marian en de kennel Anjo da Guarda.

 • #2

  Amber Struijk (dinsdag, 15 februari 2022 10:53)

  Een super leuke pup gekocht. Eerlijk en nieuwsgierig en was eigenlijk al zo goed als zindelijk. Luisterde ook al bijzonder goed voor zo n jong beestje. Er was duidelijk veel aandacht aan besteed. En verder heel leuk om voor de geboorte en erna op de hoogte te worden gehouden via apjes/foto’s en video’s.

  Super blij mee.

  Dank je Marian

 • #1

  Hanneke (dinsdag, 15 februari 2022 10:37)

  Na ons bezoek aan jullie kennel hebben wij een heel goed gevoel overgehouden, we kunnen niet wachten op een pupje uit het volgende nestje