Beste lezers, 

Om te fokken betekent  dit aan de ene kant veel liefde en toewijding voor de hond als individu en aan de andere kant vergt het grootbrengen van een nest veel tijd en geld.

Er komt veel bij kijken zoals: Magtest, zoeken naar een goede en verantwoorde combinatie,  fokcontroles, geboorte, verzorging, bezoek dierenarts, socialisatie en niet te vergeten een goede voeding zijn de beste voorwaarden voor een puppy voor een goede start in het leven.

Er zijn natuurlijk gemakkelijker en vooral goedkopere manieren zijn om een nest groot te brengen. Dit is echter niet onze manier. Als fokker zouden we een heel slecht geweten hebben als we een puppy niet alle zorg, liefde en best van het beste zouden geven.

 

Wij zijn steeds opnieuw verbaast dat bij veel van de geïnteresseerde voor een pup hun eerste vraag is: Wat kost een pup?

Er is meestal weinig belangstelling voor wie de ouders zijn, of de ouders en eventueel grootouders gezond zijn/waren, net als de HD (heupdysplasie) - en ED (elleboogdysplasie) bevindingen van de ouders, of de Fila Brasileiro wel binnen het gezin en huisvesting past.

 

Dat is 1 van de redenen dat we graag voor wij beslissen of we de pup daadwerkelijk verkopen aan de geïnteresseerde eerst persoonlijk kennis willen maken. 

Daarnaast werken we met een wachtlijst, hier kunnen toekomstige pupkopers aangeven welke voorkeur van geslacht, kleur en wat ze verwachten van het karakter. Samen zoeken we dan de geschikte pup voor het gezin/baasje. De keuze gaat op volgorde van inschrijving.

 

Wij garanderen dat u bij aankoop van een puppy uit onze kennel een rashond krijgt, die een stamboom van de Raad van Beheer (FCI ) ontvangt.

We verkopen met een overeenkomst,  je moet je er wel van bewust zijn omdat het een levend wezen is er altijd iets kan zijn waar wij geen weet van hebben, maar je kunt er zeker van zijn dat we er alles aan hebben gedaan om het risico op een mogelijke ziekte te minimaliseren. En als dit onverhoopt toch openbaart zoeken we samen naar een passende oplossing.

U kunt er zeker van zijn dat een pup die u van bij onze kennel ontvangt  de eerste 9 weken (buitenland 16 weken) van zijn leven onder de beste omstandigheden doorbrengt en die begint met een basisvertrouwen in de mensen en nieuwsgierig is naar zijn toekomstig leven!