Open brief aan alle ( en toekomstige ) puppykopers;

 

Je moet ons hebben bezocht voordat we besluiten of een Fila pup in jullie leven past. Je hebt ons veel vragen gesteld, waar we naar alle eerlijkheid antwoord op hebben gegeven. We hebben u ook veel vragen gesteld en geprobeerd u zo goed mogelijk te leren kennen. We hebben uitgelegd hoe de hond moet worden verzorgd, gevoed en gehouden. We hebben je ook verteld dat contact met onze puppies altijd belangrijk zal zijn en dat we ons verantwoordelijk voelen voor al onze hondjes.

 

- waarom? Omdat we van onze puppy ' s houden!

 

Ze hebben hun eerste adem in onze handen uitgeblazen, we hebben gevreesd voor een teder leven, weinig slaap gehad en ervoor gezorgd dat onze puppies de beste start hebben op weg naar een grote en gezonde hond. De moeder van je hond is ons geliefde familielid, zo ook de vader, en we hebben deze met alle zorgvuldigheid gecombineerd en dat heeft er toe geleid dat deze twee bijzondere fila's de ouders van je hond zijn.

Dit is omdat we van onze honden houden.

We klagen niet als je onze raad vraagt, we zullen altijd proberen te helpen, maar probeer ons ook op de hoogte te houden als u geen raad nodig heeft.

 

Omdat we nog steeds van ze houden.

 

We kijken uit naar elke foto, elke boodschap en elke oproep, zelfs na jaren.

Omdat we nog steeds van al onze honden houden.

We zijn geen fokker geworden omdat we ons verveelden, we nemen dit allemaal op ons omdat we van dit ras houden en omdat we je een droom gunnen, een droom van een hond.

Mooie vriendschappen komen op dit pad, we willen het nooit missen. Veel pupkopers vertellen ons na vele jaren hoe gelukkig ze zijn met hun hondje. Dan opent dat ons hart.

Helaas zijn er ook de anderen die gewoon verdwijnen uit ons leven alsof ze vergeten zijn dat wij fokkers waren van de pup waar we ooit ons hart aan verkochten!!